Lær kinesisk hos oss i LC Chinese school

Kinesiske lærere

KINESISK språk

I en stadig mer globalisert verden er grunnleggende språk og kulturforståelse nødvendig for å ha en god kommunikasjon med andre. Vi arbeider for å øke kunnskapsnivået på kinesisk slik at man unngår misforståelser i kommunikasjon med kinesere. Vi tilbyr både klasseromsundervisning og online undervisning.

Våre kinesiske lærere fra Kina har lange erfaring med undervisning i kinesisk, i tillegg til Ph.D. i kinesisk språk. Vi tilbyr nå en gratis prøvetime. Ønsker du å ha en gratis prøvetime i kinesisk så klikk her.

Pedagogisk

OPPLÆRING

Vi tilbyr tilpasset opplæring basert på kunnskapsnivå. Med vår bakgrunn i undervisning i kinesisk i offentlig skole og til bedrifter, tilpasser vi undervisningen i kinesisk språk og kultur til kunnskapsnivået på de enkelte studentgruppene.

Våre kurs i Mandarin Kinesisk tilbys på alle nivåer: HSK 1 til HSK 6.

Alle kan lære

KINESISK

I LC Chinese School underviser vi i kinesisk på alle nivåer, og man kan fullføre kurs uten å kunne kinesisk fra før. Man kan velge mellom kurs på 4 nivå, fra nybegynnerkurs til kurs tilpasset studenter med høyt kinesisknivå. Vi tilbyr kinesiskklasser for voksne, barneklasser, forretningskinesisk og forberedelser til kinesisktesten HSK.

Kinesisk

FORRETNINGSSPRÅK

Vi hjelper bedrifter med å kommunisere bedre med kinesiske bedrifter. Vi arbeider for å styrke språk og kulturforståelsen i norsk nærings- og samfunnsliv slik at man unngår tapte forretningsmuligheter og mer samarbeid mellom kinesiske forretningskontakter og norsk næringsliv. Du kan bruke forretningskinesisk i alle bransjer og arbeidssituasjoner.

Generelt Kinesiskkurs

VÅRe MEST POPULÆRE kinesiskklasser

‘I de Generelle Kursene i Mandarin Kinesisk så lærer du kinesisk som du kan bruke i dagliglivet. Vi lærer deg det mest grunnleggende du bør vite når du kommuniserer med kinesere. Våre Generelle Kurs i Kinesisk undervises på alle nivåer.

Ønsker du en gratis prøveklasse? Registrer deg!

Bli med på en gratis prøveklasse i kinesisk!

Do you want a Free Trial Chinese Class? Register now!

Join a Free Trial Chinese Class!