CHINESE PROGRAMS, Internship In China

Praktikant i kina

Hvis du ønsker å ta et internship på et spennende og annerledes sted, kan Kina være stedet for deg. Kina er et interessant sted å bo og jobbe fordi det har mye historie og kultur. Og siden økonomien nå er en av de viktigste økonomiene i verden, er Kina også et flott sted å få arbeidserfaring.

Hvis du er klar for et spennende eventyr og sjansen til å lære om en annen måte å drive forretning på, kan internering i Kina være noe for deg. Er du minst 18 år gammel og snakker engelsk godt, så passer du bra inn på LC Chinese School sitt praksisprogram.

Praksisoppholdet i Kina kan vare mellom én til tolv måneder. Og selv om det er er en fordel å snakke mandarin, er dette ikke nødvendig å delta i Internship in China-programmet.

Vår internship-matching-prosess hjelper deg med å finne den rette praksisplassen i Kina fordi vi vet hvordan du søker med profesjonelle selskaper i Kina.

‎Prosessen med å komme i gang med et praktikantopphold i Kina‎

 

‎Trinn 1: Kontakt oss og fyll ut en søknad

‎Send oss en e-post med datoene du som du ønsker og eventuelle spørsmål du måtte ha, og velg deretter innholdet i det praktikantprogrammet du ønsker deg. Så snart du sender oss CVen din, vil vi begynne å lete etter et praktikantopphold for deg.‎

Trinn 2: Vi organiserer intervjuer

‎LC Chinese School gjør Zoom-intervjuer med kvalifiserte bedrifter og organisjoner helt til du godtar et praktikantopphold. Begge parter må signere kontrakten, visumpapirer og du får informasjon om hva du bør gjøre før ankomst.‎

‎Trinn 3: Du ankommer Kina‎

‎Når du kommer til flyplassen, blir du hentet av oss. Bli en del av oss i LC Chinese School-samfunnet og ta i bruk  ressursene som er tilgjengelige på skolen vår.‎

 

Lengde på oppholdet Rabatt Pris (CNY)
1 måned
0%
18000
2 måneder
20%
28800
3 måneder
25%
40500
4 måneder
30%
50400
5 måneder
35%
58500
6 måneder
40%
64800
Ekstra: Lenger enn 6 måneder
50%
9000 / måned

‎Vær oppmerksom på at alle priser her er oppført i Kinesisk Yuan (CNY).‎

‎Du får tilgang til felles bad, sengetøy og håndklær. Kjøkkenet har bare kjøleskap og mikrobølgeovn, men det er mange billige spisesteder innen få minutters gange. Regninger og WiFi er inkludert i prisen.‎

‎I “Praktisopphold i Kina”-programmet kan du også legge til kinesisleksjoner og oppgradere til et bedre sted å bo dersom du ønsker det.‎

‎Hvis en søker foretrekker å ha en fast jobb i Kina, er dette også noe vi kan hjelpe deg med. Det er et fast engangsgebyr for denne tjenesten.‎

Oppgradering av bosted Kinesiskkurs Oppgradering Nødsituasjon Oppgradering
Romoppgradering: Bo i et større rom med eget bad + 1 900 CNY / måned. Oppgradering til et Homestay-program: Frokost og middag serveres daglig av den kinesisk familie.+ 3500 CNY / måned.
Lær kinesisk mens du jobber 4 timer per uke med gruppetimer ELLER 2 timer per uke med 1-til-1-timer på kontoret ditt + 3200 CNY / måned.
Ekspress - Praktikantplass: Vi hjelper deg med å finne praksisplassen din innen mindre enn to uker etter at du bestilte programmet. Anbefales kun hvis du er veldig sent ute med bestillingen, og vi anbefaler alltid å organisere alt dette mye tidligere. Men hvis du er veldig sent ute, har vi din tilbake + 4500 CNY.

FAQ – OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva med arbeidstid, ferie og lønn i Kina?

I Kina jobber de fleste 40 timer i uken. Tidspunktene du starter og avslutter arbeidet hver dag er bestemt av bedriften din. Dette er noe du bør spørre om under jobbintervjuet.

Når det gjelder ferietid og lønn, avhenger alt av hvor lenge du planlegger å bli og hvordan bedriften fungerer. Du vil få lønn i noen bedrifter, mens du ikke får lønn i andre. Under jobbintervjuet bør du spørre om dette.

Hvor mye du får betalt for et internship i Kina avhenger av bedriften du arbeider i. Noen vil gi deg et stipend eller et fast beløp for å betale for ting som mat. I det første nettmøtet med den kinesisk bedriften, spør om problemet, så alle vet hva som skjer når du starter praktikant-oppholdet.

 

Må jeg kunne kommunisere på kinesisk for å delta i “Praktisopphold i Kina”-programmet?

Du trenger ikke å kunne mandarin for å ha et praktikantopphold i Kina. Flytende engelsk er påkrevd, og det er en fordel å snakke andre språk. På den annen side er det noen bedrifter som bare ønsker praktikanter som har studert kinesisk. Dette er hovedsakelig for å sikre at praktikanten har hatt tid til å venne seg til livet i Kina i et trygt og hjelpsomt miljø og er klar til å jobbe når praksisoppholdet starter, i stedet for fortsatt å prøve å finne ut hva som skjer. Dette er viktig fordi en nykommer i Kina trenger mye hjelp til å få organisert det nye livet sitt Kina. Mange kinesiske arbeidsgivere vil ikke at personalet deres skal bruke halvparten av tiden sin på å hjelpe nye praktikanter med daglige problemer og utfordringer.

 

Er det en god idé å ta kinesisktimer mens du har et internship i Kina?

Ja, det er det. Men du må bestemme deg for hva du foretrekker. Å bli kjent med mandarin i Kina er en fin mulighet for deg til å legge språket til listen over ferdigheter du harog få en CV som skiller seg ut. Det vil også gjøre hverdagen din i Kina enklere. Selv om det ikke er nødvendig å kunne kinesisk for å ha et praktikantopphold i Kina, vil det gjøre enkelte ting enklere når du f.eks. spør om veibeskrivelser, snakker på telefon og går på shopping.


Hvilken bransje kan jeg jobbe i?

Praksisplasser er tilgjengelige innen mange felt, inkludert salg, markedsføring, teknologi, jus, medisin, ingeniørfag, turisme, medisinsk, oversettelse, utdanning, IT, import/eksport, sport etc.


Når bør jeg søke på praktikantprogrammet?

Generelt sett så tidlig som mulig, for jo mer tid vi har til å arrangere praksisoppholdet, jo flere jobbvalg har du. Men hvis du kommer for sent, kan vi kanskje finne deg en praktikantplass innen to uker. Du må være mye mer tilpasningsdyktig med valgene dine i denne situasjonen. De fleste som søker på praktikantopphold i Kina, søker sånn cirka et halvt år før de reiser til Kina.


Hva bør du fokusere på under jobbintervjuet med den kinesiske bedriften?

Som deltaker i LC Chinese School sitt internship-program vil du bli prioritert i søknadsprosessen og vil bli satt opp til et intervju med bedrifter så raskt som mulig. Det er imidlertid den kinesiske bedriften som avgjøre om du passer til jobben, så sørg for at du presenterer deg selv på en profesjonell måte under jobbintervjuet. Hver bedrift er unik, så kontakt din praksisrådgiver hos oss hvis du har noen spesifikke spørsmål om et kommende jobbintervju. Under jobbintervjuet, er det viktig at du stiller spørsmål til den kinesiske bedriften for å få en oversikt over hva de tilbyr.

 

Hvordan sender jeg inn en søknad  til “Praktisopphold i Kina”-programmet?

Send en e-post til info@lcchineseschool.com . Fortell oss hva du leter etter, så registrerer vi deg så snart vi kan. Jo mer du sier om deg selv og hva du ønsker, jo bedre er det. Hvis du allerede har en CV, send den til oss. Hvis du ikke har det, så hjelper vi deg med å lage en.

Ønsker du en gratis prøveklasse? Registrer deg!

Bli med på en gratis prøveklasse i kinesisk!

Do you want a Free Trial Chinese Class? Register now!

Join a Free Trial Chinese Class!