Gratis prøvetime

Ønsker du en gratis prøvetime i kinesisk?

Vi tilbyr gratis prøvetime, slik at du se hvordan vi underviser og hvilke kinesiskbøker som passer best for nivået ditt. Kontakt oss dersom du ønsker å være med på en gratis prøvetime.

Språkskolen Lær Kinesisk er det riktige valget dersom du ønsker å lære kinesisk hurtig og effektivt. Våre kinesisklærere er eksperter i å undervise i kinesisk og har designet hvert kinesisk kurs for ulike studenter på alle nivåer. Man kan velge kinesiskkurs fra nybegynner til videregående nivåer, og du kan du finne et kinesiskkurs som passer ditt nivå både i klasserom eller i et online undervisningsmiljø.

Vi gir deg muligheten til å velge din foretrukne klassetype og klassemiljø. Hvis læring i en gruppe er det du foretrekker, tilbyr vi gruppekurs du som kan delta på.

Hvis privat instruksjon – 1 til 1 – er måten du liker å lære kinesisk, kan du velge skreddersydde en-til-en kinesiskøkter. Du kan også bli med på våre ungdomskurs som er spesielt utviklet med tanke på barn når det gjelder kinesiskundervisning.

Vi tilbyr også kurs i forretningskinesisk, og tilbyr scenariobaserte leksjoner som vil hjelpe deg med å forstå kinesisk tenkning. Bla gjennom kinesiske kurs i dag for å finne det som passer best for deg.

Vi tilbyr også klasser online

Lær kinesisk gir deg forskjellige typer online kinesiskleksjoner som imøtekommer dine behov. Du kan lære ditt eget tempo, hvor enn du måtte være lokalisert i våre kinesiske online-klasser.

Når du lærer kinesisk i våre online kurs, lærer du interaktivt med profesjonelle kinesisklærere. Lærerne våre har høy utdannelse, de er faglig kompetente og har lang erfaring med å undervise i kinesisk. De holder stigen fast slik at du som student kan klatre fort når du lærer kinesisk.

Ønsker du en gratis prøveklasse? Registrer deg!

Bli med på en gratis prøveklasse i kinesisk!

Do you want a Free Trial Chinese Class? Register now!

Join a Free Trial Chinese Class!