Au Pair i Kina – En Unik Kulturutveksling

Opplev Livet som Au Pair i Kina

Hos LC Chinese School i Oslo tilbyr vi en unik mulighet for unge mennesker og studenter til å bo som au pair i Kina. Her kan du virkelig dykke ned i den pulserende kulturen, språket og livsstilen til et av de mest dynamiske landene i verden. Enten du ønsker å utvide ditt globale perspektiv eller få en dypere forståelse for kinesisk kultur, vil det å bo som au pair i Kina være en uforglemmelig og livsendrende reise.

For mer informasjon om hvordan du kan bli en au pair i Kina, ta kontakt med oss på info@lcchineseschool.com. Vi hjelper deg gjerne videre med søknadsprosessen.

Hvorfor Velge Kina?

Kina, verdens mest folkerike nasjon og en global økonomisk stormakt, tilbyr en unik blanding av gamle tradisjoner og moderne innovasjon. Fra de enorme storbyene som Shanghai og Beijing til den fredelige naturen på landsbygda, gir Kina deg utallige opplevelser. Som au pair vil du få muligheten til å utforske ikoniske steder som Den kinesiske mur, Den forbudte by, terrakottahæren og livlige lokale markeder. Men viktigst av alt er at du vil få oppleve dagliglivet i en kinesisk familie på nært hold, med mulighet til å lære om deres verdier, tradisjoner og livsstil.

Kina er et land der moderne teknologisk utvikling møter tusenårige kulturelle tradisjoner. Denne kontrasten gjør Kina til et fascinerende sted å bo, der du kan oppleve den hurtige bylivet i en metropol, men også finne ro og refleksjon på landsbygda eller i små tradisjonelle landsbyer. Som au pair vil du ikke bare være turist, men du vil bo med en lokal familie, noe som gir deg et unikt innblikk i hvordan dagliglivet faktisk er i Kina.

Kulturutveksling og Språklæring

Det å være au pair i Kina handler ikke bare om å bo i et annet land; det handler om ekte kulturutveksling. Når du bor med en kinesisk familie, vil du utvikle nære og personlige forbindelser, samtidig som du får unik innsikt i kinesisk kultur, språk og skikker. Du blir en del av familien og hjelper til med daglige rutiner, som barnepass og engelsk undervisning for barna. Samtidig vil du introdusere familien for vestlig kultur og tradisjoner, noe som skaper en rik utveksling av erfaringer og perspektiver.

Som en del av denne kulturutvekslingen vil familien introdusere deg for deres skikker og tradisjoner. Du får delta i deres feiringer, som kinesisk nyttår og midhøstfestivalen, og smake på autentisk kinesisk mat. Ikke minst vil du motta undervisning i mandarin, noe som vil forbedre dine språkkunnskaper og gi deg en dypere forståelse av landets rike historie og kultur. Denne gjensidige kulturutvekslingen skaper forståelse, bygger opp kunnskap og gir deg ferdigheter i språk, kommunikasjon og interkulturell kompetanse som varer livet ut.

Fleksible Programalternativer

Hos LC Chinese School tilbyr vi fleksible au pair-programmer som er tilpasset dine behov. Du kan velge å bo i Kina i 3, 6 eller 12 måneder, avhengig av hva som passer best for deg. Vi samarbeider med nøye utvalgte og pålitelige partnere i Kina for å sikre at du får en trygg, støttende og berikende opplevelse.

Programmet vårt er designet for å imøtekomme behovene til både vertsfamiliene og au pairene. Vi matcher deg med familier som passer dine ønsker og behov, noe som sikrer en harmonisk relasjon under oppholdet ditt. I tillegg vil du motta kontinuerlig støtte fra våre team både i Oslo og i Kina. Vi hjelper deg med alt fra visumsøknader til å tilpasse deg livet i Kina. Vårt mål er å sikre at du føler deg trygg, forberedt og støttet gjennom hele opplevelsen.

Hvorfor Velge LC Chinese School?

LC Chinese School er dedikert til å gi deg mer enn bare en au pair-plassering. Vårt program er utformet for å forberede deg på å lykkes i Kina, ved å tilby viktig opplæring før du reiser. Dette inkluderer grunnleggende kurs i mandarin, kulturetikette og praktiske råd som vil hjelpe deg å tilpasse deg livet med en kinesisk familie og navigere i ditt nye miljø.

Vi legger stor vekt på meningsfull kulturutveksling, og vi sikrer at både du og vertsfamilien får stor verdi av opplevelsen. Gjennom å skape sterke relasjoner og en dypere forståelse på tvers av kulturer, bidrar vi til en bedre global forståelse. De ferdighetene og innsiktene du oppnår gjennom dette programmet vil ikke bare berike deg personlig, men også gi deg verdifulle verktøy for din fremtidige karriere i en stadig mer sammenkoblet verden.

Hva Kan Du Forvente som Au Pair i Kina?

Som au pair vil dine hovedoppgaver dreie seg rundt barnepass og engelsk undervisning. Vanlige oppgaver inkluderer å hjelpe barna med lekser, leke med dem, og hjelpe til med deres daglige rutiner som å gjøre seg klare til skolen. I bytte for ditt arbeid får du gratis kost og losji hos vertsfamilien, et månedlig stipend til personlige utgifter, samt regelmessig undervisning i mandarin.

Men opplevelsen din handler om mye mer enn disse daglige oppgavene. Du vil være fullstendig integrert i det daglige livet til en kinesisk familie, lære om deres skikker og verdier, og bygge sterke relasjoner med barna og familien som helhet. Du vil også få muligheten til å utforske nabolaget, besøke historiske landemerker og delta i tradisjonelle festivaler – opplevelser som ingen lærebøker kan erstatte.

Utforsk Kina som Aldri Før

Å bo i Kina som au pair gir deg muligheten til å oppleve dette store og mangfoldige landet på en måte som ingen turist kan. I helgene og på fritiden kan du besøke travle byer som Shanghai og Beijing, hvor eldgamle tradisjoner møter moderne teknologi. Du kan også utforske den kinesiske landsbygda, med sine fantastiske landskap som ris-terrassene i Yunnan eller de idylliske innsjøene i Hangzhou.

Kinas rike historie og varierte landskap byr på uendelige muligheter for utforskning. Enten du går på tur langs Den kinesiske mur, beundrer eldgamle templer, eller møter lokale innbyggere i et pulserende bymiljø, vil hver opplevelse gi deg minner for livet. Din tid i Kina vil ikke bare utvide din kulturelle forståelse, men også gi deg en dypere innsikt i hvordan historien og tradisjoner fortsetter å påvirke dagliglivet i en av verdens eldste sivilisasjoner.

Bygg Livslange Ferdigheter

Au pair-programmet i Kina handler om mer enn bare å oppdage et nytt land. Det handler om å oppnå verdifulle ferdigheter som vil være nyttige resten av livet. Som au pair vil du utvikle viktige språkkunnskaper gjennom daglig samhandling med vertsfamilien og formelle leksjoner i mandarin. Disse ferdighetene vil gi deg et stort fortrinn i din fremtidige karriere, spesielt i bransjer som næringsliv, internasjonale relasjoner og utdanning, der tospråklighet og kulturell kompetanse er høyt verdsatt.

I tillegg vil det å bo i utlandet styrke din evne til å tilpasse deg nye situasjoner, utvikle selvstendighet og forbedre dine problemløsningsevner. Du vil lære å navigere i nye omgivelser, forstå ulike kulturelle normer og kommunisere effektivt på tvers av kulturer. Disse ferdighetene vil være verdifulle i enhver fremtidig bestrebelse, både personlig og profesjonelt.

Vår Støtte Hele Veien

Hos LC Chinese School i Oslo er vi stolte av å tilby omfattende støtte for å sikre at du lykkes som au pair i Kina. Fra det øyeblikket du viser interesse for programmet, vil vårt team være der for å veilede deg. Vi hjelper deg med søknadsprosessen, matcher deg med riktig familie, sikrer visum, og forbereder deg på oppholdet med språklig og kulturell opplæring.

Når du er i Kina, vil du også ha tilgang til kontinuerlig støtte fra våre lokale partnere. Enten du har spørsmål om vertsfamilien, trenger hjelp med kulturell tilpasning, eller ønsker å utforske nye muligheter under oppholdet, vil vårt team være der for å hjelpe deg. Vi er forpliktet til å gjøre din au pair-opplevelse så jevn og berikende som mulig.

For mer informasjon og for å søke på programmet, ta kontakt med oss på info@lcchineseschool.com. Vi vil gjerne svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom søknadsprosessen.

Et Eventyr for Livet Venter

Det å være au pair i Kina er mer enn bare en jobb – det er en reise som vil forme din fremtid. Enten du lærer mandarin, bygger sterke bånd med vertsfamilien din, eller utforsker Kinas utrolige severdigheter, vil du komme tilbake fra opplevelsen med et nytt perspektiv på verden.

Dette er din sjanse til å bo i et av de mest dynamiske og kulturelt rike landene på planeten. Ikke gå glipp av muligheten til å fordype deg i det kinesiske livet mens du bygger livslange ferdigheter og minner. Hvis du er klar for et eventyr, start reisen din i dag.

For mer informasjon eller for å starte søknadsprosessen, send en e-post til info@lcchineseschool.com, så vil vårt team hos LC Chinese School hjelpe deg med å gjøre denne spennende drømmen til virkelighet.

Registrer deg for en gratis prøvetime her.

Les mer om Kinesisk Sommerskole for barn og ungdom her.

Lær om vårt internshipprogram i Kina.

Få gratis kinesiske læringsressurser.

Lær om Kinas offisielle ferieplan for 2024