Chinese course: Practical Chinese for working life and business activities

The courses we in the language school Learn Chinese offer related to business Chinese and Chinese for working life, can be described as “practical Chinese.” In these language courses, we focus in particular on three key areas.

I kinesiskkursene vi holder for bedrifter, lærer vi deg hvordan du kan strukturere forretningssamtaler slik at det følger kinesiske kultur og etikette på riktig måte. En av våre samarbeidspartnere er Nordic China Business Hub, som jobber med forretningsutvikling knyttet opp Kina (import, eksport, sourcing, IP, E-commerce etc), og klientene deres.

Leksjonene og kinesiskundervisningen vi tilbyr i disse språkkursene kan beskrives som “praktisk kinesisk,” med et fokus på arbeidslivet og næringslivet. I disse kursene lærer du hvordan du kommuniserer effektivt med nye handelspartnere, forretningskontakter og potensielle kunder ved hjelp av å lære relevant ordforråd og uttrykk som brukes i forskjellige scenarier innen arbeids- og næringslivet.

2. Bedret forståelse av det kinesiske næringslivet

For at du skal oppnå suksess med kinesiskleksjonene dine, gir vi deg verdifull innsikt i lokale forretningsskikker i Kina, den kinesiske økonomien og grundig bakgrunnsinformasjon om Kina som et land og dets kultur.

Vi vil at du som student skal få en forståelse for hvordan kinesiske virksomheter fungerer og hvilke forretningsmiljø man vanligvis opererer i når man jobber med kinesiske bedrifter.

3. Skreddersydd undervisning basert på dine krav og forretningsaktiviteter

Kinesiskkursene som vi har utviklet for bedrifter, skreddersys etter dine individuelle behov og den spesifikke bransjen du jobber innenfor. En slik dynamisk tilnærming sørger for at du lærer forretningskinesisk på en effektiv måte gjennom spesiallagde leksjoner relevante for deg og din bransje.

Ønsker du å studere kinesisk for et bestemt formål, eller har allerede kinesiske som kontakter du ønsker å kommunisere bedre med? I så fall så bør du velge våre kurs innen forretningskinesisk, kinesiskkurs som er tilpasset og skreddersydd dine behov.

Kinesiskkursene som vi tilbyr for arbeids- og næringslivet, blir tilbydt i Oslo eller online på Zoom. Undervisningen foregår i 1 til 1 klasser, eller i gruppeundervisning.

Sign up for a free trial class here.

Sign up for classes here.

Learn more about our Chinese Summer Camp for Children here.

Learn about our Internship Program in China.

Get free Chinese learning resources.

Learn about China’s 2024 Offical Holiday Schedule

Ønsker du en gratis prøveklasse? Registrer deg!

Bli med på en gratis prøveklasse i kinesisk!

Do you want a Free Trial Chinese Class? Register now!

Join a Free Trial Chinese Class!